Защо да изберете ISACert?

Като опитен сертифициращ орган, специализиран в хранителната индустрия, ние в ISACert имамеистинско и дълбоко вкоренено разбиране за бизнес нуждите, които нашите клиенти имат днес. Нашата дълготрайна практика като сертифициращ орган, специализиран в хранителната индустрия е доказателство, че нашите клиенти приемат качеството на услугите и компетентността на нашите одитори. Нашите одитори разбират и познават хранителната промишленост из основи и конкретно Вашия бизнес. Те съчетават изискванията на международния стандарт и законодателството с познанията си за местните условия и законодателство. По този начин ние Ви даваме подкрепата, отговаряща на Вашите индивидуални нужди във Вашата конкретна среда.

Намирайки се сред първите пет компании, специализирани в сертифициране на храни, ISACert е в близък контакт със собствениците на стандарти. Ние сме ангажирани в оценяването на критериите и процедурите на стандартите. Ние промотираме Вашите интереси, за да има ясни и реалистични изисквания. ISACert е Вашият източник на информация за развитие по специфични схеми за сертифициране и управление на безопасността на храните като цяло. Това Ви гарантира, че то ще се постигне в съответствие с най-новите стандарти в областта на безопасността на храните и устойчивото развитие в областта на храните.

С продуктово портфолио, състоящо се от широка гама от специфични стандарти за сертифициране на храните, ISACert Ви снабдява с одитиране и сертифициране, от което имате нужда. В случай на многократно сертифициране, ISACert провежда комбинирани одити, които са много по-ефективни, отнемащи по-малко време на служителите Ви и много по-рентабилни за Вас.

Одитът на ISACert допринася за информираност и вдъхновение за подобряване на процесите на Вашата фирма в производството на храни и обработката на продукта. Ние добавяме стойност към него, подкрепяйки Ви да постигнете своите бизнес цели и да реализирате по-добри резултати за Вашата компания.

Препоръките от наши клиенти (може да ги откриете тук) са доказателство, че ние сме техен доверен бизнес партньор с авторитет. Като такъв ние сме създали дългосрочни и надеждни партньорства с нашите клиенти.